Uneix-te al nostre moviment per revolucionar el futur del treball

Treballa amb nosaltres

Informació sobre TaskRabbit

Uneix-te a la nostra missió d'oferir oportunitats a milions de persones treballadores dels Estats Units, Regne Unit i, molt aviat, de tot el món.

El nostre exclusiu mercat web posa en contacte milions de clients amb més de 140 000 taskers que ofereixen un servei pràctic i de qualitat a preus assequibles.

Vivim una etapa de creixement exponencial i tenim un munt d‘oportunitats laborals interessants a la nostra seu de San Francisco i també a Londres i Austin.

Els nostres valors

Estreny llaços
Estreny llaços
 • Dedica-hi temps i concentració
 • Ajuda els teus companys quan ho necessitin
 • Respecta, empatitza i connecta amb els clients i taskers
 • Col·labora amb les diferents comunitats
Progressa
Progressa
 • Cultiva la teva curiositat
 • Aprèn amb la pràctica
 • Resol les contradiccions
 • Esforça't per superar les expectatives
Estima la teva comunitat
Estima la teva comunitat
 • Promou una comunitat sostenible i diversa
 • Anima i celebra les opinions diferents de la teva
 • Comparteix les teves habilitats amb generositat
Construeix un futur millor
Construeix un futur millor
 • Mostra bona predisposició
 • Valora l'emprenedoria
 • Fes sentir la teva veu
 • Inspira els altres amb les teves accions

Qui som

TaskRabbit dona a persones d'arreu del món l'oportunitat de guanyar-se la vida en connectar-les amb altres membres de la seva comunitat. Volem impulsar els canvis positius donant suport a les poblacions menys representades del nou entorn tecnològic.

El 2017, el grup IKEA va adquirir TaskRabbit, però continuem oferint els nostres serveis de manera independent, amb l‘avantatge afegit que hem crescut exponencialment des de l‘adquisició. La missió de TaskRabbit és la mateixa: fer més fàcil el dia a dia de les persones.

La nostra cultura

Busquem persones motivades per la seva missió, apassionades per les dades i, sobretot, que vulguin una feina amb sentit. Ens agrada contractar persones amb talent de totes les condicions socials i sense formació tecnològica. Defensem la diversitat i la inclusió en el lloc de treball mitjançant la participació en presentacions KeyNote, grups d'afinitat i comunitats de la plataforma Slack. També fomentem un ambient segur i receptiu davant els conflictes de la societat actual.

En el fons, TaskRabbit sempre serà una startup amb l'objectiu de seguir tenint grups reduïts d'equips molt units que treballen de manera multidisciplinar, aprenen dels altres i no tenen por dels grans reptes.

Treballadors de TaskRabbit somrients reunits en una sala de conferències amb els portàtils oberts.
Treballadors de TaskRabbit somrients descansen en una zona comú per a treballadors al costat de la sala de descans.
Treballadors de TaskRabbit somrients asseguts en una taula rodona a la sala de conferències amb els portàtils oberts.
Treballador assegut en un sofà amb els peus recolzats a la taula treballant amb un portàtil en una zona comú moderna i il·luminada amb plantes de color verd i quadres de TaskRabbit.
Un gos petit i blanc amb una dessuadora verda amb el logotip de TaskRabbit assegut a la taula d‘un treballador i posant per a una foto amb la boca oberta.
Treballadors somrients amb samarretes verdes i blanques amb el logotip de TaskRabbit posen per a una foto.

Ens enorgulleix que Databird Business Journal hagi considerat TaskRabbit una de les millors empreses per a dones i també una de les millors empreses per a la diversitat.

Millors empreses per a dones
Empreses compromeses amb la diversitat
Les millors empreses per treballar a Austin el 2021 | Mitjanes empreses

Capacitats de lideratge

Volem que les persones interessades a pertànyer a la nostra comunitat sàpiguen què es necessita per prosperar a TaskRabbit, és a dir, quines habilitats busquem, promovem i recompensem. Les nostra capacitat de lideratge ens ajuda a viure d‘acord amb els nostres valors i a assolir els objectius que ens marquem. Aquestes són les habilitats i les actituds que busquem i recompensem a TaskRabbit. Si et planteges formar part de TaskRabbit, cal que valoris si encaixem en el que busques. Creus que les actituds que demanem coincideixen amb la teva manera de treballar o amb aspectes que vols millorar?

La nostra missió és el que ens motiva

Centres el teu interès en els clients i els taskers i et preguntes com els afecten les teves decisions. Et preguntes si les teves accions i decisions encaixen amb els valors de TaskRabbit. Consideres que la teva feina consisteix a fer més fàcil la vida d‘altres persones i això et motiva a donar el cent per cent.

Tenim una mentalitat de creixement

T‘integres en una cultura d‘aprenentatge àgil on s‘accepten els errors, siguin grans o petits. Entens i valores el punt de vista d‘altres persones i sempre busques oportunitats noves per aprendre‘n. Acceptes els comentaris sobre la teva feina. Creus que el talent i la intel·ligència són habilitats que es poden desenvolupar amb dedicació i esforç.

Sabem moure‘ns en contextos d‘ambigüitat

La incertesa i els riscos no són cap problema. Saps adaptar-te als canvis en la teva feina, la teva empresa i les prioritats. Saps prendre decisions amb la informació que tens, encara que sigui incompleta. Tens flexibilitat i dones per fet que les intencions són bones. Saps superar els inconvenients.

Som un equip qualificat

Valores l‘èxit del teu equip més que el teu propi èxit i hi aportes les teves habilitats i idees per compartir el protagonisme. Tens en compte diferents punts de vista, per això preguntes i escoltes activament. T‘esforces pels teus companys, alhora que els dediques temps per fomentar les relacions i la confiança.

Tenim debilitat per les dades a l‘hora d‘actuar

Busques la informació necessària abans de prendre una decisió i la prens amb agilitat. Assumeixes riscos prèviament valorats i no deixes que les preocupacions i els dubtes et distreguin. No hi dones gaires voltes ni fas preguntes sense descans per obtenir la informació perfecta. Més aviat al contrari, valores si tens prou informació i segueixes amb la teva feina.

Beneficis i avantatges

Reptes i oportunitats

Desenvolupa la teva carrera professional per diferents vies amb TaskRabbit i IKEA. Com més creixem, més oportunitats tindràs de treballar amb equips d’arreu del món.

Aprenentatge i desenvolupament

Sèries de conferències interessants, horari d’oficina setmanal de la Direcció superior, converses anuals sobre promoció laboral, oportunitats d’aprenentatge i creixement com TaskRabbit Youniversity, Growth Track: All People Managers, LinkedIn Learning i formació dels departaments de Company Wide D&I: biaix involuntari, cultura inclusiva, marc mental de creixement.

Beneficis

Cobertura sanitària molt competitiva, PPO 150, tractament d’infertilitat, generós permís per maternitat i paternitat per a tots els empleats, pòlissa d’assegurança per a mascotes, pla 401k Matching (EUA), avantatges jurídics gratuïts, programa de benestar corporatiu a través de ClassPass, Ginger i Headspace, permís flexible i vacances pagades.

Beneficis

Estipendi mensual de TaskRabbit, 15 % de descompte a IKEA, permís laboral voluntari i participació a Perkspot.

Oficina

Ambient amè i inclusiu, oficines que admeten els gossos a Sant Francisco, Austin i Londres. Neveres ben proveïdes amb aperitius i begudes, dinar gratuït cada dia, celebracions mensuals d’aniversaris i happy hours temàtiques, trobades participatives quinzenals i regals divertits.

Benestar i connexió

Sessions de meditació setmanal, ioga mensual i classes de Hit Fit, grups de persones afins, dies anuals de voluntariat a través de TaskRabbit for Good, setmanes de benestar físic i espiritual, programes de reconeixement dels empleats i dinars mensuals amb aprenentatge i jornades comunitàries a tots els centres.