Uneix-te al nostre moviment per revolucionar el futur del treball

Treballa amb nosaltres

Informació sobre TaskRabbit

Uneix-te a la nostra missió d'oferir oportunitats a milions de persones treballadores dels Estats Units, Regne Unit i, molt aviat, de tot el món.

El nostre mercat web bidireccional únic connecta milions de clients amb més de 140 000 taskers per oferir-los comoditat i qualitat a preus assequibles.

Estem en una etapa de creixement exponencial i tenim un munt d'oportunitats laborals increïbles a la nostra seu de San Francisco, Nova York, Londres i Austin.

Els nostres valors

Estreny llaços
Estreny llaços
 • Dedica-hi temps i concentració
 • Ajuda els teus companys quan ho necessitin
 • Respecta, empatitza i connecta amb els clients i taskers
 • Col·labora amb les diferents comunitats
Progressa
Progressa
 • Cultiva la teva curiositat
 • Aprèn amb la pràctica
 • Resol les contradiccions
 • Esforça't per superar les expectatives
Estima la teva comunitat
Estima la teva comunitat
 • Promou una comunitat sostenible i diversa
 • Anima i celebra les opinions diferents de la teva
 • Comparteix les teves habilitats amb generositat
Construeix un futur millor
Construeix un futur millor
 • Mostra bona predisposició
 • Valora l'emprenedoria
 • Fes sentir la teva veu
 • Inspira els altres amb les teves accions

Qui som

TaskRabbit dona a persones d'arreu del món l'oportunitat de guanyar-se la vida en connectar-les amb altres membres de la seva comunitat. Volem impulsar els canvis positius donant suport a les poblacions menys representades del nou entorn tecnològic.

Potser ja ho saps... TaskRabbit ja és part d'IKEA Group. TaskRabbit seguirà funcionant de manera independent amb el benefici afegit de créixer exponencialment a través de l'adquisició. La nostra missió és la mateixa: TaskRabbit per a tothom; arreu del món i en tots els dispositius.

La nostra cultura

Busquem candidats que se centrin en la seva missió, que es basin en dades i, sobretot, que busquin més d'un sentit a la seva feina. També estem orgullosos de contractar persones amb talent de totes les condicions socials i sense formació tecnològica.

En el fons, TaskRabbit sempre serà una startup amb l'objectiu de seguir tenint grups reduïts d'equips molt units que treballen de manera multidisciplinar, aprenen dels altres i no tenen por dels grans reptes.

Treballadors de TaskRabbit somrients reunits en una sala de conferències amb els portàtils oberts.
Treballadors de TaskRabbit somrients descansen en una zona comú per a treballadors al costat de la sala de descans.
Treballadors de TaskRabbit somrients asseguts en una taula rodona a la sala de conferències amb els portàtils oberts.
Treballador assegut en un sofà amb els peus recolzats a la taula treballant amb un portàtil en una zona comú moderna i il·luminada amb plantes de color verd i quadres de TaskRabbit.
Un gos petit i blanc amb una dessuadora verda amb el logotip de TaskRabbit assegut a la taula d‘un treballador i posant per a una foto amb la boca oberta.
Treballadors somrients amb samarretes verdes i blanques amb el logotip de TaskRabbit posen per a una foto.

Abracem el futur

Un dels valors de TaskRabbit és «Construeix un futur millor». Veient els canvis demogràfics que es viuen als Estats Units i arreu del món, tenim el compromís de fomentar uns llocs de feina que reflecteixin aquesta realitat. Ens fa molta il·lusió celebrar el progrés aconseguit fins ara!

Beneficis i avantatges

Reptes i oportunitats

Desenvolupa la teva carrera professional per diferents vies amb TaskRabbit i IKEA. Com més creixem, més oportunitats tindràs de treballar amb equips d’arreu del món.

Aprenentatge i desenvolupament

Sèries de conferències interessants, horari d’oficina setmanal de la Direcció superior, converses anuals sobre promoció laboral, oportunitats d’aprenentatge i creixement com TaskRabbit Youniversity, Growth Track: All People Managers, LinkedIn Learning i formació dels departaments de Company Wide D&I: biaix involuntari, cultura inclusiva, marc mental de creixement.

Beneficis

Cobertura sanitària molt competitiva, PPO 150, tractament d’infertilitat, generós permís per maternitat i paternitat per a tots els empleats, pòlissa d’assegurança per a mascotes, pla 401k Matching (EUA), avantatges jurídics gratuïts, programa de benestar corporatiu a través de ClassPass, Ginger i Headspace, permís flexible i vacances pagades.

Beneficis

Estipendi mensual de TaskRabbit, 15 % de descompte a IKEA, permís laboral voluntari i participació a Perkspot.

Oficina

Ambient amè i inclusiu, oficines que admeten els gossos a Sant Francisco, Austin i Londres. Neveres ben proveïdes amb aperitius i begudes, dinar gratuït cada dia, celebracions mensuals d’aniversaris i happy hours temàtiques, trobades participatives quinzenals i regals divertits. Nota: A TaskRabbit continuarem fent teletreball fins al gener de 2021.

Benestar i connexió

Sessions de meditació setmanal, ioga mensual i classes de Hit Fit, grups de persones afins, dies anuals de voluntariat a través de TaskRabbit for Good, setmanes de benestar físic i espiritual, programes de reconeixement dels empleats i dinars mensuals amb aprenentatge i jornades comunitàries a tots els centres.